Lenovo pregăteşte un Smart TV cu procesor NVIDIA Tegra K1

Lenovo pregăteşte un Smart TV cu procesor NVIDIA Tegra K1

Cu toate că nu asociem cu televizoare, în viitorul apropiat vor lansa un Smart TV de 50 de inci cu procesor Tegra K1 la bază.

MARVELL LENOVO SMART TV S61

Cei de la Lenovo au devenit destul eficienţi în a produce hardware de calitate, indiferent dacă vorbim de notebook-uri, . Deoarece se pare că mai există şi altă afacere care include producţia de hardware pe care au neglijat-o, printr-un oficial al companiei asiatice, aflăm că Lenovo va lansa un Smart TV ultra performant.

Respectivul TV s-ar putea fie primul produs care ajunge pe piaţă cu noul SoC de la NVIDIA, Tegra K1.

Unul din vicepreşedinţii Lenovo s-a refugiat zilele trecute pe Sina Weibo, echivalentul asiatic al Twitter, pentru a comenta pe marginea unui Smart TV ipotetic. A afirmat că va include ,,world’s fastest 200 core chips.” Această formulare a fost folosită deseori în trecut ca o referire la Tegra K1, în particular, la faptul că include 200 de nuclee logice. În condiţiile în care această valoare superlativă arată foarte bine pe un comunicat de presă, şansele să fie vorba doar de de un zvon sunt infime. Nu de alta, dar acelaşi reprezentant al companiei a simţit nevoia să completeze anunţul cu ,,imediat după colţ”, atunci când a fost obligat să menţioneze o dată de lansare pentru noul Smart TV.

În condiţiile în care NVIDIA Tegra K1 a fost înfăţişat ca o unealtă de gaming ultra performantă, pe care o vom întâlni în smartphone-uri şi tablete cu Android, mi se pare senzaţional faptul că s-ar putea să vedem respectivul SoC pentru prima oară într-un TV inteligent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: