23 feb. 2014 | 12:00

La cererea publicului, Galaxy S5 vine şi în variantă aurie

ACTUALITATE
La cererea publicului, Galaxy S5 vine şi în variantă aurie

Având în vedere succesul modelului auriu de iPhone 5S, era evident că nu va dura foarte mult până vom vedea un smartphone Samsung la fel, .

golds4

Este foarte uşor să clasifici culoarea aurie asociată unui telefon ca fiind ostentativă. În definitiv, ne-am obişnuit să asociem afişările agresive vizual de obiecte din aur cu o anumită clasă a societăţii. Acest detaliu se pare că este mai puţin relevant în diverse colţuri ale lumi, dacă ne gândim la cifra de vânzări a iPhone-urilor 5S aurii. Din acest motiv, nu a durat decât câteva luni până când alţi producători importanţi din industrie s-au decis că trebuie să-şi creeze vârfuri de gamă în culoarea galbenă metalic. Ca un mic detaliu, telefoanele realizate din aur sau acoperite cu foiţă de aur costă în continuare câteva mii de euro. În acest caz particular, ne referim exclusiv la aparate a căror carcasă a fost realizată dintr-un material plasticos sau metalic cu proprietăţi estetice similare cu aurul.

Din câte se pare, atât HTC cât şi Samsung vor lansa noile lor terminale high-end, pe lângă versiunile clasice alb şi negru, în variantă aurie. Informaţia este ,,confirmată” de un document intern al celor de la Vodafone  care listează stocul actual şi achiziţiile pe perioada imediat următoare. Astfel aflăm că este foarte probabil ca, încă de la început, Galaxy S5 şi HTC M8 să poată fi achiziţionate cu o carcasă strălucitoare.

În retrospectivă, Samsung nu s-a sfiit niciodată să-şi lanseze aparate în mai multe culori. Acest lucru se întâmpla însă pe parcursul mai multor luni, motiv pentru care cei mai  mulţi utilizatori care îşi doreau neapărat un , de exemplu, de cele mai multe ori, rămâneau cu una dintre primele culori lansate.  Cel mai curios sunt însă, dacă un Galaxy S5 auriu va fi un succes de piaţă instant pentru simplul fapt că foloseşte aceeaşi reţetă cu care Apple a dat lovitura toamna trecută.

samsung_s4 galaxy s5 Android update

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele