Exista iPhone 5S si din aur masiv, nu doar auriu

Exista iPhone 5S si din aur masiv, nu doar auriu
Alexandru Puiu
08:28 28.09.2013

Dupa fiecare lansare a unui iDevice, cineva il imbraca in aur masiv pentru un pret exorbitant, iar noul nu este o exceptie de la regula.

24k gold iphone 5s

Apple a luat o decizie buna sa apeleze la un public pasionat de culori stridente prin lansarea unei versiuni aurii de iPhone 5S. Problema este ca atunci cand nu ai ce face cu banii, auriu nu este suficient. In plus, din principiu, nu-ti poti lua un telefon pe care orice muritor poate sa-l achizitioneze de la ,,magazinul din colt”, nu?

Daca va incadrati printre cei care sunt nemultumiti de pretul ,,accesibil” al noului iPhone, Gold & Co. v-a pregatit trei variante de iPhone 5S realizate din aur masiv, aur roz si platina. Daca materialul pretios nu va este suficient, merita sa retineti ca acestea vin la pachet si cu titlul de ,, din lume realizate din aur de 24 de karate”.

Cele trei terminale vor vedea pentru prima oara lumina reflectoarelor la World Luxury Expo, o conferinta de produse de lux ce are loc in acest weekend la Abu Dhabi – 27 – 29 septembrie.

In total, vor fi realizate, in editie limitata, doar 250 de bucati din fiecare versiune cu preturi de la 5000 pana la 5500 de dolari. Cea mai ieftina va fi varianta din aur galben, urmata de varianta din aur roz la 5300 de dolari si varianta din platina.

Chiar daca mi se pare trist sa investesti 5000 de dolari intr-un terminal care in 12 luni va fi reinventat de catre Apple, daca ai aceasta suma de bani la dispozitie pentru a o da pentru telefon, probabil ca nu-ti pasa foarte tare de trendurile din IT.

24k gold rose platinum iphone 5s

Comentarii
loading...