12 feb. 2014 | 10:00

Imaginile „oficiale” cu HTC M8 ne oferă noi detalii despre aparat

ACTUALITATE
Imaginile

După ce am aflat tot mai multe detalii despre configuraţia internă şi designul lui , acum vedem pentru prima dată o imagine ,,oficială”.

htc-m8-press-render

La fiecare câteva zile pe internet au scăpat câteva detalii referitoare la următorul vârf de gamă al celor de la HTC. Cu un design inspirat din HTC One, se anunţă a fi succesorul vârfului de gamă de anul trecut al companiei taiwaneze.

HTC M8 este foarte probabil să aibă parte de un anunţ oficial în cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, în câteva săptămâni. Vizavi de respectivul aparat, de această dată au ajuns online două imagini ce par să ne răspundă la toate întrebările pe care le mai puteam avea despre designul noului smartphone HTC. Cea de jos a fost publicată de un cont de twitter rusesc @htcfamily_ru, aceeaşi sursă pentru alte câteva imagini care au circulat în trecut.

Ca un detaliu remarcabil, care nu fost evident până acum, poate fi sesizat un LED de notificări pe marginea superioară a gadgetului, între camera frontală şi difuzor. Acest element nu a mai fost evident în imaginile de până acum. Din ceea ce pare a fi o imagine de presă oficială, ni se confirmă din nou că pe spatele lui HTC M8 vom avea două camere, în timp ce partea din faţă nu va găzdui nici un fel de butoane, fizice sau capacitive. Toată partea de interacţiune se va desfăşura prin butoane virtuale pe care le puteţi zări în partea de jos a ecranului.

Deşi sunt curios câte dintre aceste elemente vor rămâne în produsul pe care îl vom vedea în magazine în câteva săptămâni, aceste imagini în particular par destul de similare cu ceea ce am văzut şi în trecut încât să fie plauzibile.

htc-m8-picture

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele