HTC M8 neconfirmat, dar aflăm deja specificaţii pentru varianta mini

HTC M8 neconfirmat, dar aflăm deja specificaţii pentru varianta mini

Cei de la HTC nu au confirmat încă existenţa lui , cu toate acestea, au început să apară primele zvonuri despre specificații HTC M8 mini.

htc m8 mini specs specificatii

Odată cu HTC One, cei de la HTC  au adoptat un nou limbaj de design, un format care la scurt timp a fost folosit în cazul HTC One mini şi HTC One Max. Deşi la ora actuală este doar la stadiu de zvon, având în vedere că HTC M8 se anunţă a fi urmaşul vârfului de gamă al taiwanezilor, sunt toate şansele ca şi acesta, la scurt timp după lansare, să fie disponibil în format mini.

Vorbim acum despre specificații , mai precis despre o versiune mini a ipoteticului HTC One 2. După cum s-a întâmplat şi cu HTC One mini, acest aparat se anunţă a avea specficaţii decente, fără a impresiona neapărat publicul. Detaliile despre acest aparat vine de la acelaşi cont de Twitter care s-a dovedit a avea dreptate în mai multe contexte anterioare, @evleaks.

HTC M8 mini va fi construit în jurul unui procesor Qualcomm Snapdragon 400 tactat la 1,4GHz şi va fi ajutat de 1GB de RAM. Ecranul va fi de 4,5 inci cu o rezoluţie nativă de 1280 x 720 pixeli. Memoria internă va fi de 16 GB, în timp ce camera principală va avea 13 megapixeli şi camera frontală va avea 5 megapixeli. Nu vor lipsi din ecuaţie Bluetooth 4.0, un slot microSD şi compatibilitatea cu reţelele 3G/4G actuale. În ceea ce priveşte sistemul de operare, Android 4.4.2 va fi preinstalat, dar va fi acoperit de interfaţa Sense 6.0 UI.

Nu avem detalii vizavi de preţ sau o dată pentru disponibilitatea exactă, în schimb, ştim că va fi semnificativ mai ieftin decât vârful de gamă al taiwanezilor. În plus, nu este deloc exclus ca ambele modele să iasă în lumina reflectoarelor la MWC în câteva săptămâni.

Citește și: