Imagini oficiale cu iPhone 6

Imagini oficiale cu iPhone 6

Cu câteva săptămâni până la lansarea oficială a , o nouă imagine a fost postată online de operatorul chinez de telefonie China Telecom.

apple iphone-6-china-telecom

Nu trece o zi fără să avem noi informaţii, mai mult sau mai puţin verosimile, despre iPhone 6. Până acum, suntem aproape siguri că pe 9 septembrie va avea loc o conferinţă în cadrul căreia vor fi lansate două variante de iPhone 6 care, aproximativ o săptămână mai târziu, vor fi comercializate la nivel global. Este vorba de o versiune cu display de 4,7 inci şi o a doua, cu numele de iPhone 6L ce va face saltul până la 5,5 inci.

Pentru că iPhone-ul este comercializat de câţiva ani şi în China, e foarte probabil ca operatorii din teritoriu să aibă informaţii suplimentare referitoare la noul model înainte de lansarea oficială a acestuia. Altfel, nu-mi explic modul în care cei de la China Telecom au reuşit să posteze pe contul de Weibo al companiei imaginea de mai sus care pare desprinsă dintr-un material oficial de promovare pentru iPhone 6. Cu această ocazie aflăm şi tagline-ul oficial pe care îl va folosi după lansarea noului aparat ,,Even Better”(Chiar şi mai bun).

Citește mai multe despre cablul USB reversibil. 

Captura de mai sus reprezintă o ocazie unică pentru a analiza din nou zvonurile din ultimele săptămâni legate de noul iPhone. Acum ni se confirmă atât designul curbat similar cu un iPod Touch, cât şi faptul că zona în care se află camera principală nu va ieşi un pic afară din carcasă.

Trăgând linie, gestul celor de la China Telecom este complet neobişnuit şi greu de înţeles. Operatorii de telefonie, de cele mai multe ori, aşteaptă ca un producător să-şi detalieze noile creaţii înainte să anunţe dacă le va comercializa sau nu.

Citește mai mult despre rezoluția lui iPhone 6. 

Citește și: