Hearthstone Goblins vs Gnomes este lansat oficial [VIDEO]

Cel de al doilea expansion pentru popularul joc de cărţi, Hearthstone este disponibil online pentru download gratuit.

hearthstone goblins vs gnomes

La scurt timp după anunţul din noiembrie de la Blizzcon 2014, cei de la Blizzard au lansat oficial în urmă cu câteva ore noul expansion pack pentru popularul Hearthstone.

Cei care simţeau că Hearthstone devenise cam plictisitor şi nu mai ascundea nici un fel de secrete, se vor bucura să afle că Goblin vs Gnomes rezolvă această problemă. Prin includerea unui număr de peste 120 de cărţi noi pe care le puteţi obţine prin achiziţie, sesiuni extinse de gaming sau crafting, este aproape imposibil să nu fiţi surprinşi data viitoare când vă aruncaţi la un duel în arenă. Nu de alta, dar chiar dacă nu vine cu noi misiuni single player, Hearthstone Goblin vs Gnomes va introduce o nouă mecanică de joc, noi tipuri de minioni şi multe alte elemente noi pe care le veţi descoperi în timp.

Dacă vă grăbiţi să descărcaţi update-ul pentru Hearthstone pentru PC, Mac sau iPad până pe 19 decembrie veţi primi ca bonus trei pachete de cărţi specifice noul Goblins vs Gnomes pentru a înţelege mai bine ce s-a schimbat în joc. Posesorii de tablete cu Android se vor bucura să afle că vor putea şi ei să experimenteze cea mai recentă franciză capabilă de creat dependenţă de la Blizzard până la finele acestui an, în timp ce posesorii de iPhone şi smartphone-uri cu Android vor trebuie să pentru aceeaşi experienţă.

14:17 11.12.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video