04 dec. 2014 | 17:30

Goblins vs Gnomes e noul expansion pack pentru Hearthstone și va fi lansat în curând

ACTUALITATE
Goblins vs Gnomes e noul expansion pack pentru Hearthstone și va fi lansat în curând

Fanii popularului Hearthstone se vor bucura să afle că cei de la Blizzard au anunţat în sfârşit o dată de lansare pentru noul expansion

hearthstone-goblins vs gnomes

începe să fie unul dintre cele mai populare jocuri din portofoliul Blizzard la mai puţin de un de la lansare. Această performanţă a fost obţinută atât prin caracterul cross-platform al jocului, primul din portofoliul companiei americane disponibil şi pe iOS, cât şi prin actualizările lansate la intervale regulate.

La doar câteva luni după ce am terminat prima campanie single player a jocului în The Curse of Naxxramas, acum a venit momentul să vorbim de un nou expansion pack ce promite să revoluţioneze experienţa de gaming dn Hearthsone. Acesta va purta numele de Goblins vs Gnomes şi, dacă nu era evident, va încerca să surprindă printr-un joc de cărţi cu elemente de RPG conflictul dintre cele două rase din titlu. Lansarea acestui update se va desfăşura în două etape ce vor avea loc săptămâna viitoare.

Începând cu 8 decembrie se vor putea bucura de el jucătorii din cele trei regiuni ale Americii, din Asia de Sud Est şi Oceania. O zi mai târziu, vor putea retrăi aceeaşi experienţă europenii, coreenii, taiwanezii şi cei din China. Deşi diferenţa pare infimă şi s-ar putea să treacă neobservată pentru cei mai mulţi dintre voi, are mari şanse să fie suficientă pentru a evita aglomerarea serverelor de la Curse of Naxxramas şi, mai recent, de la noul World of Warcraft.

Spre deosebire de Curse of Naxxramas, noul Goblins vs Gnomes va fi un expansion pack mult mai important. Acesta va include teme noi pentru hărţile de joc, minioni noi, noi teme, cât şi peste 120 de cărţi pe care jucătorii le pot câştiga prin sesiuni extinse de gaming, pe care le pot cumpăra sau le pot crea prin crafting.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele