18 apr. 2012 | 12:13

Halo 4 are o data oficiala de lansare

ACTUALITATE
Halo 4 are o data oficiala de lansare

Halo 4 lansare oficiala

Dupa mai multe zvonuri legate de urmatorul joc din seria Halo, in aceste zile a fost anuntata data oficiala de lansare pentru Halo 4.

In urma unor declaratii precum „Incepem o noua saga cu Halo 4 si ne imbarcam intr-o calatorie care va ingloba urmatoarea decada a jocurilor si experientelor Halo”, vicepresedintele Microsoft Studios – Phil Spencer a concluzionat ca 6 noiembrie va fi data la care noul joc va putea fi achizitionat.

Halo 4 va fi primul joc din serie care nu este dezvoltat de catre Bungie, fiind creat in schimb de 343 Industries.

Actiunea din noul titlu se petrece la 3 ani dupa evenimentele din Halo 3 si isi propune sa declanseze o noua serie de jocuri. Personajul principal, Master Chief, in conformitate cu comunicatul de presa se intoarce in acest nou joc „pentru a-si confrunta destinul si pentru a se impotrivi unui rau antic care ameninta soarta intregului univers”.

Daca descrierea de mai sus nu va suna cunoscuta, si chiar daca va suna, toate pronosticurile spun ca urmatorul Halo va face istorie si va readuce in actualitate consola XBOX.

Halo 4 sc

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele