Gresso Azimuth este primul smartphone dual SIM pentru fiţoşi

Gresso Azimuth este primul smartphone dual SIM pentru fiţoşi

Este incredibil ce sume se pot cheltui pe cu carcase din materiale preţioase. Gresso Azimuth reconfirmă această realitate.

telefon gresso azimuth dual sim.jpg

Deseori vorbim de telefoane extraordinar de scumpe de la producători precum Vertu, Tag Heuer şi alţii. Pentru că există într-un mod clar o piaţă pentru astfel de aparate, în valoare de câteva mii de euro bucata, deseori sunt reinventate carcase din metale preţioase pentru iPhone-uri, HTC—uri sau aparate BlackBerry. Niciodată într-un astfel de context nu am vorbit însă de un dual SIM.

Creaţia de mai sus este primul dual SIM al cărui preţ de achiziţie, în funcţie de carcasa pentru care optaţi, începe de la 2000 de dolari. Intitulat Azimuth, acest produs va putea fi cumpărat în câteva săptămâni de pe site-ul producătorului, urmând ca 2-5 zile să-l aveţi livrat la uşă. Varianta cea mai ieftină este realizată aproape integral din titan, doar butoanele şi logoul producătorului fiind realizate din aur alb de 18 karate.

Cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, acest telefon este unul destul de slab la interior. În primul rând, nu vorbim sub nici o formă de un smartphone. Azimuth este telefon dual SIM old-school, cu o memorie internă de 2GB, o cameră de 1,3 megapixeli, Bluetooth 2.0 şi o baterie de 1100 mAh. Ca o comparaţie pe aceleaşi elemente, un Galaxy S5 are o memorie internă de 16GB, o cameră de 16 megapixeli, Bluetooth 4.0 şi 2800 mAh.

Cea mai mare diferenţă dintre un Galaxy S5 şi un astfel de telefon Gresso stă însă în disponibilitate. Pentru că până şi un telefon care se produce în 1000 de exemplare este prea comun, noul dual SIM Azimuth se rezumă la 999 exemplare.

Citește și: