Gresso Radical R1, un nou smartphone pentru utilizatori exigenţi

, 24 Dec, 00:07

Radical R1 este un nou telefon destinat celor care îşi doresc foarte tare să-şi impresioneze amicii cu aceleaşi bugete generoase.

gresso radical r1 titanium smartphone

Este incredibil ce sume de bani se pot cheltui pe obişnuite, precum iPhone 5S sau Galaxy Note 3, nişte dispozitive cu configuraţii hardware de invidiat. Acestea se pare că nu sunt însă suficient de pretenţioase pentru un public din ce în ce mai larg care ţine neapărat să depăşească pragul psihologic de o mie de euro pentru un instrument de vorbit de la distanţă. Pentru respectiva nişă se creează în continuare dispozitive mediocre ca şi performanţă, dar cu un finisaj deosebit şi elemente realizate din materiale preţioase sau semi-preţioase.

Din această clasă de produse face parte şi Gresso Radical R1, un smartphone al cărui preţ începe de la 1800 de dolari pentru varianta de titan şi ajunge până la 2300 de dolari pentru varianta cu inserţii de aur alb sau aur galben de 18 karate. În ceea ce priveşte specificaţiile, nu veţi râmâne cu gura căscată. Terminalul este un dual sim ce se ascunde în spatele unui panou cu diagonala de 4,5 inci cu o rezoluţie de 960 x 540 pixeli. Procesorul este un quad core tactat la 1,2 GHz. Camera principală are 8 megapixeli, iar memoria integrată este limitată la un curios 36 de GB. Implicit rulează Android 4.1.2 Jelly Bean.

Deşi s-ar putea realiza cu uşurinţă un terminal similar din aluminiu şi sticlă sau alte materiale mai puţin preţioase, trebuie să recunosc faptul că mi se pare destul de atrăgător rezultatul final din punct de vedere estetic. Cum vă place Gresso Radical R1?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail