22 dec. 2011 | 11:05

Gresso lanseaza un dumb phone de 50.000$ (aur si cristale incluse)

ACTUALITATE
Gresso lanseaza un dumb phone de 50.000$ (aur si cristale incluse)

gressos-grand

Chiar daca nu ati mai auzit de Gresso, din istoria lor poate fi definita ca o companie specializata pe crearea de produse scumpe sau pe transformarea unor produse accesibile in unele extrem de scumpe prin integrarea de materiale pretioase.

Noul produs al companiei, care se poate vedea si in imaginea de mai sus, este un telefon, pe numele de Grand Premiere, si face parte din colectia Avantgarde.

Pentru a justifica pretul de 50.000$ bucata si faptul ca s-au creat doar 30 astfel de dispozitive, trebuie sa aveti in vedere cateva elemente. Pentru cadru si butoane s-au folosit 140 grame de aur de 18 carate. Fata si spatele pe care au fost gravate cu laser literele si cifrele aferente fiecarei taste sunt create din cristal de safir.

La interior, cum de altfel nu va asteptati sa gasiti niste specificatii de ultima generatie, telefonul cu o  grosime de 12 milimetri are multe necunoscute insa la fel de multe probabilitati. Avand in vedere targetul unui astfel de dispozitiv, interfata extrem de prietenoasa este pusa peste un sistem de operare Symban S40, context in care sunt mici sanse ca terminalul sa nu fie un succes printre cei mai relaxati financiar.