Grand Theft Auto V te lasă „cu gura căscată”, pe PS4 [VIDEO]

Cu toate că este unul dintre jocurile care arată cel mai bine pe PS3, cei de la RockStar Games au reinventat complet Grand Theft Auto V pentru PS4.

Grand-Theft-Auto-V-ps3 ps4

Nu au trecut câteva săptămâni de la anunţul celor de la RockStar Games legat de , Xbox One şi PlayStation 4. Cu toate acestea, deja au apărut primele dovezi ale viziunii pe care o are dezvoltatorului american pentru versiunea next-gen a unuia dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile.

Dacă e să fim realişti, ne aşteptam ca să nu arate la fel pe PS3 şi PS4, cum aproape că s-a întâmplat cu Minecraft. Nu ne aşteptam însă nici ca diferenţa să fie de la cer la pământ, după cum iese la iveală din clipul de mai jos. Acesta este de fapt un colaj din cele două trailere disponibile de ceva timp online pentru Grand Theft Auto V pentru PlayStation 3 şi 4.

Versiunea de PS3 arată foarte bine şi pare să profite destul de puternic de tot ce are de oferit o consolă de aproape 10 ani. Varianta de PS4, însă, pare că prinde viaţă! Nivelul de dinamică şi de elemente active din fiecare cadru reuşeşte să te surprindă într-un mod plăcut. Până şi animaţiile par mult mai realiste în cazul consolei next-gen. Modul în care sunt reproduşi copacii, iarba sau apa mări reprezintă doar câteva detalii care reuşesc să te lase cu gura căscată.

Una peste alta, clipul este unul covingător şi funcţionează ca un testament pentru efortul echipe de dezvoltatorii de la RockStar Games care vor, probabil, să depăşească toate recordurile de popularitate şi pe consolele next-gen.

Alexandru Puiu
12:35 18.06.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video