Goophone SmartWatch 3G – Un ceas cu adevarat inteligent şi independent [VIDEO]

Goophone SmartWatch 3G - Un ceas cu adevarat inteligent şi independent [VIDEO]

Producătorul chinez de smartphone-uri și dispozitive mobile Goophone a lansat recent SmartWatch 3G, un ceas inteligent cu conexiune proprie de date.

goophone_smartwatch_black

Unii producători insistă că acest trend, cel al smartwatch-urilor, va rămâne la nivelul de accesoriu atât pentru utilizatori, cât și pentru smartphone. Alții sunt mai puțin interesați de cât de mult vor creşte vânzările pentru smartphone-urile cu care este compatibil și văd acest produs ca pe unul independent.

Goophone SmartWatch 3G este practic un smartphone cu Android încorporat în carcasa unui ceas. Interfața este similară celei din Windows Phone 8, acel Metro UI, însă dispozitivul rulează Android 4.0.

Ecranul are o diagonală de 1,54 inci și o rezolutie de 240×240 pixeli. Are un procesor dual-core de 1.2 GHz de la MediaTek, 512 MB memorie RAm și 4 GB stocare. Goophone SmartWatch 3G are chiar și o cameră de 2 megapixeli, precum și conectivitate WiFi n și un modul 3G.

goophone_smartwatch_white

Acesta este probabil cel mai interesant element al Goophone SmartWatch 3G, și anume că deține o conexiune directă cu rețeaua mobilă, prin care se poate efectua transferul de date precum și convorbiri. Momenta,n nu se cunoaște prețul acestui dispozitiv, însă cu siguranță Goophone SmartWatch 3G își dovedește utilitatea mai mult decât modelele producătorilor de renume.

Citește și: