Google Glass va afișa toate notificările de pe telefon [VIDEO]

Google Glass va afișa toate notificările de pe telefon [VIDEO]

Google Glass a atras atenția întregii lumi, însă chiar și așa proiectul se află abia la început și este departe de a fi un gadget cu adevărat util pentru majoritatea populației.

google-glass-exploit-Babak-Parviz_thumb.jpg

Una dintre cauze este faptul că încă nu există un număr mare de aplicații pentru Google Glass și, cu excepția câtorva instanțe, acesta nu s-a dovedit a fi extrem de util pentru utilizatorii săi. Cei de la Google sunt conștienți de acest lucru iar viitorul update, XE 22, alături de aplicația MyGlass 3.3, va permite sincronizarea notificărilor de pe telefon cu Google Glass.

Până de curând numai aplicații compatibile cu Google Glass (Gmail, Hangouts etc.) puteau fi sincronizate, dar de acum încolo toate notificările de la toate aplicațiile de pe telefonul tău vor putea fi transmise și către dispozitivul purtabil.

Pentru a activa ultimul update la MyGlass, va trebui să intri în setări de pe telefon și să permiți accesul Glass la notificările de pe telefon. Ca să îi ajute și mai mult pe utlizatorii dispozitivului său, Google a postat și un scurt video pe internet în care este detaliat pe scurt acest proces. Aparent vei fi înștiințat la început de posibilitatea de a primi notificări pe Glass iar dacă ratezi această șansă, procesul s-ar putea dovedi a fi mult mai dificil pe viitor.

Noul update pentru Google Glass va fi cel mai probabil disponibil din data de 15 octombrie. Tot pe 15 octombrie se vehiculează că vor fi anunțate cele mai noi dispozitive de la Google: phablet-ul Nexus 6 produs de către japonezii de la Motorola și tableta Nexus 9 produsă de taiwanezii de la HTC.

Autor: Bogdan Cristea

 

Citește și: