5 milioane de dispozitive Galaxy Note 3 vandute in prima luna

5 milioane de dispozitive Galaxy Note 3 vandute in prima luna
Radu Neagu
15:30 31.10.2013

Samsung Galaxy Note 3 a fost lansat acum o luna, si avand in vedere popularitatea seriei Note, nu vine ca un soc faptul ca s-au vandut deja 5 milioane de unitati in intreaga lume.

Samsung Galaxy Note 3

Declaratia legata de cifra de vanzari a fost facuta de catre CEO-ul companiei, JK Shin, care a confirmat catre o agentie de presa coreana, ca Note 3 a reusit sa se vanda in 5 milioane de exemplare pana la ora actuala. Pentru a pune aceste cifre in perspectiva, Galaxy Note a atins aceasta cifra de vanzari in 5 luni de zile, pe cand a doua versiune, Galaxy Note II a ajuns la 5 milioane de unitati vandute in doar 2 luni.

Aceste cifre ne fac sa ne gandim putin si la ce estimari se vor face pentru Samsung Galaxy S5, si, pe de alta parte, cum a reusit Samsung sa livreze atat de multe dispozitive intr-un timp atat de scurt. Sunt curios de asemenea cate terminale sunt produse intr-o zi de catre companie, si cate dintre aceste 5 milioane de Note 3-uri se aflau deja in magazine, in stoc, la momentul anuntarii acestuia in timpul IFA 2013.

Primul Note a fost anuntat tot la IFA, in 2011, iar la momentul respectiv multi erau de parere ca un smartphone cu o diagonala de 5.3 inci era de-a dreptul ridicola. Se pare ca piata s-a adaptat, iar Samsung a stiut de ce au nevoie utilizatorii. Vom vedea probabil in scurt timp estimarile legate si de cate smartwatch-uri Galaxy Gear s-au vandut, iar intr-o nota mai ironica si cate s-au intors inapoi.

Comentarii
loading...