Galaxy Grand 2, un nou terminal măricel de la Samsung

Galaxy Grand 2, un nou terminal măricel de la Samsung

Pentru că nu se pare că nu am văzut suficient de multe terminale din seria Galaxy, mai bune sau mai puţin bune, Samsung anunţă .

Samsung galaxy grand 2

În decembrie se face un an de când sud-coreenii au anunţat primul smartphone Galaxy Grand. La momentul respectiv, era vorba de un terminal mainstream, cu o configuraţie decentă destinat celor care îşi doresc un telefon mare, dar nu au bani pentru un vârf de gamă. Deoarece probabil acel aparat a reprezentat un succes suficient de mare pentru producător, anul acest vedem anunţată generaţia a doua de .

Noul Galaxy Grand 2 are câteva elemente în comun cu modelul de anul trecut, dar se manifestă şi printr-un upgrade semnificativ la capitolul configuraţie hardware. Este construit în jurul unui panou de 5,25 inci cu o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. Partea de procesare este asigurată de o combinţie dintre un SoC quad core tactat la 1,2 GHz şi 1,5GB RAM, faţă de dual core-ul de acum un an. Camera principală este de 8 megapixeli şi cea frontală se rezumă la 1,9 megapixeli. Are o memorie internă de 8GB ce poate fi extinsă prin intermediul unor carduri microSD. Din ecuaţie nu lipsesc WiFi N, Bluetooth 4.0, GPS şi, dacă aveţi nevoie de aşa ceva, loc pentru două carduri SIM. Rulează Android 4.3 Jelly Bean şi spatele este acoperit de aceeaşi imitaţie de piele pe care am văzut-o la Galaxy Note 3.

Galaxy Grand 2 va fi disponibil în culorile alb, negru şi roz, dar momentan nu ştim sigur ce preţ va avea sau dacă va ajunge prea curând în Europa.

Citește și: