National Geografic anunta castigatorii Traveler Photo Contest 2012

, 17 Aug, 12:30

Desi nu are neaparat o legatura cu tehnologia, concursul anual de fotografie al celor de la National Geographic Traveler este o sursa incredibila de imagini incredibile.

National Geographic

Tocmai s-a incheiat cea de a 24-a editie a National Geographic Traveler Photo Contest, iar cele mai bune 10 imagini care au iesit in varf la diverse categorii au fost premiate, plus o a unsprezecea care a primit titlul de Viewer’s Choice. In total au fost inainte juriului peste 12.000 de imagini create de 6615 fotografi din 152 de tari.  Pentru a va face o idee legata de categoriile luat in considerare aveti in vedere ,,Outdoor Scenes”, ,,Sense of Place” sau ,,Travel Portraits”.

Accesibile pe site-ul National Geographic, toate imaginile inscrise sunt pe cat de spectaculoase pe atat de surprinzatoare si aproape toate sunt disponibile si la rezolutie de 1600 x 1200 pentru a fi folosite ca wallpaper. Vizionare placuta.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail