01 dec. 2012 | 04:22

S-au incheiat inscrierile la concursul National Geographic

ACTUALITATE
S-au incheiat inscrierile la concursul National Geographic

Daca ieri anuntam un top foto creat de agentia France Press, astazi a venit randul celor de la National Geographic sa ofere argumente pentru ideea de arta fotografica.

ENTRY ID: 160194

In fiecare an National Geographic organizeaza un concurs international de fotografie. Data de 30 noiembrie a reprezentat ultima zi a inscrierilor de anul acesta pentru 3 categorii diferite. Fotografii entuziasti se puteau inscrie cu portrete, peisaje sau elemente ale vietii salbatice.

Chiar daca mai dureaza cateva saptamani pana vom afla castigatorul oficial la fiecare categorie, cateva bloguri specializate pe domeniul artei fotografice deja si-au ales preferati. BigPicture si InFocus sunt doar doua exemple de site-uri care, cu un pic de rabdare, au ajuns sa creeze liste impresionante cu posibili castigatori.

Un eveniment de o amploare remarcabila, concursul National Geographic Photo Contest este mult mai important la nivel international fata de National Geographic Traveler Photo Contest. Pentru a intelege mai bine magnitudinea evenimentului este suficient sa aveti in vedere cateva statistici de anul trecut. Atunci, 20.000 de candidati din 130 de tari si-au incercat norocul pentru un premiu de 10.000 dolari si o vizita la sediul National Geographic din Washington D.C.

Daca ati reusit sa va inscrieti anul acesta, va dorim succes. Daca planul vostru este sa va pregatiti pana anul viitor accesati website-ul concursului pentru a putea aprecia cum se cuvine cantitatea de talent necesara participarii.

ENTRY ID: 164378

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele