Filmul Dead Rising va fi difuzat pe Crackle, serviciul video al lui Sony

Filmul Dead Rising va fi difuzat pe Crackle, serviciul video al lui Sony

Dead Risign este un joc care a văzut până acum, mai mult de o iterație de film care a fost interzisă în Germania, va fi transformat într-un film de lung metraj.

Dead Rising

Desigur, rezultatul jocurilor video transformate în filme este unul ciudat, mixt, o combinație între un fir al acțiunii puțin tras de păr și o mulțime de elemente randate cu ajutorul computerului, fără nici o garanție sau mai degrabă speranță la success. Sperăm totuși că viitorul va fi unul de bun augur pentru Dead Rising, mai ales că lansarea acestuia se va face pe serviciul de streaming al celor de la Sony, Crackle.

Tim Carter va fi cel care regizează filmul Dead Rising, acesta fiind produs de către Tomas Harlan, cei doi fiind proprietarii casei de producție Contradiction Films, fiind de asemenea cei care au produs o parte din filmele Mortal Kombat în trecut.  Dead Rising va fi de asemenea unul din primele proiecte ale diviziei digitale a Legendary Pictures, Legendary Digital Media. Pentru a adăuga presiuni efortului de producție al acestui film, veți fi plăcut impresionați de faptul că Lorenzo di Bonaventura, producătorul filmelor G.I Joe și Transformers va fi și el implicat în producția acestui titlul.

Citește și: