Dead Rising 3 primește un patch de 13 GB

, 21 Ian, 16:10

Un nou patch Dead Rising 3 se apropie, un patch care va avea nu mai puțin de 13 GB de conținut downloadabil.

Dead Rising 3

Până la ora actuală, acesta este cel mai mare patch din istoria gaming-ului, judecând după dimensiune, desigur. Majoritatea patch-urilor sunt de aproximativ 500 MB, cele mai mari ajung până la 2 GB. De ce este totuși atât de mare acest patch Dead Rising 3? Oare aceasta să fie în curând o dimensiune normală pentru alte update-uri la alte jocuri? Din ce spune producătorul executiv al lui Dead Rising 3, ”Acest patch este gândit pentru a rezolva unele probleme și a asigura compatibilitatea cu jucătorii online, pentru următorul Add-On care va veni de asemenea în scurt timp.”

Update-ul a venit totuși la momentul potrivit, primul element al DLC-ului vine chiar în cursul zilei de mâine. Acesta va purta numele de Operation Broken Eagle. Pentru cei care doresc să oprească update-ul pe moment, trebuie doar să deconecteze Xbox-ul One de la internet. Pentru a juca însă online este necesar download-ul acestuia. Să sperăm totuși că acesta nu reprezintă un precedent și că alți producători nu vor veni cu dimensiuni atât de mari. La urma urmei, spațiul de stocare de pe console este destul de limitat.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Corectare : 500GB->500 MB

Radu Neagu

Corectat, mulțumesc pentru atenționare.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail