F64 trece la plata cu Bitcoin, iar cel mai talentat client primește o monedă digitală

F64 trece la plata cu Bitcoin, iar cel mai talentat client primește o monedă digitală

F64 a introdus pe piața din România plata prin Bitcoin. Există deja bancomate pentru cei care vor să schimbe bani în moneda digitală.

magazin_F64

F64 introduce plata cu Bitcoin și completează astfel opțiunile de plată precum cash (ramburs), ordin de plată sau prin card bancar. Odată cu noul sistem de plată, F64 derulează și un concurs pentru clienții săi, se arată în comunicatul remis „Playtech“.

În perioada 28 noiembrie până pe 3 decembrie 2014, aceștia trebuie să surprindă „spiritul național“ într-o poză, să o încarce online și vor fi premiați cu un Bitcoin (aproximativ 1.300 de lei) pentru cumpărături. Sub hashtag-ul „#1DecembriecuF64“, clienții vor avea ocazia să prezinte România așa cum o văd ei, dar mai ales cum văd spiritul național. Jurizarea se va desfășura între 4 și 9 decembrie, iar pe 10 decembrie clientul câștigător va fi premiat cu un Bitcoin. La finalul competiției, vor fi selectate 18 fotografii și vor fi publicate pe pagina de Facebook a F64.

Bitcoin“, denumit și „monedă digitală“, este un sistem de plată electronică descentralizat care se bazează pe criptografie și algoritmi matematici pentru a nu permite falsificarea sumelor sau urmărirea utilizatorilor. Marele avantaj al Bitcoin este descentralizarea care înseamnă că nicio entitate terță nu controlează fluxul de bani. În urmă cu aproape un an, un bitcoin valora peste 1.200 de dolari, dar prețul a scăzut destul de mult în ultimele luni, stabilizându-se la peste 300 de dolari în prezent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: