Minecraft pe PS3 şi PS4 – reuşiţi să găsiţi diferenţele?

Minecraft pe PS3 şi PS4 -  reuşiţi să găsiţi diferenţele?

Creatorii nu şi-au propus nici o secundă să dezvolte un joc realist, dar diferenţele între versiunea de PS3 şi PS4 par inexistente.

minecraft ps4-noscale

Deşi are deja o istorie destul de vastă şi ar putea fi clasificat ca unul dintre cele mai populare jocuri cross platform create vreodată, Minecraft nu este disponibil momentan pe consolele next gen. Acest situaţie se va remedia însă în curând, iar fani acestui titlu aşteaptă cu entuziasm îmbunătăţirile care ar trebui să fie introduse împreună cu această tranziţie. În definitiv, PlayStation 4 şi Xbox One au o putere de calcul remarcabilă în comparaţie cu versiunile anterioare, iar acea putere ar trebui să se reflecte într-un set de schimbări semnificative.

Realitatea se pare că este însă cu totul alta, cel puţin în cazul Minecraft. Cei de la Destructoid au pus mâna pe nişte capturi de ecran şi, dacă este să fiu sincer, diferenţele între a jocului şi cea de PS4, nu mi-au sărit imediat în ochi. Dacă vă aflaţi în aceeaşi situaţie nu vă faceţi griji, problema este a echipei de dezvoltatori din spatele creaţiei, nu a voastră.

La o privire mai atentă, veţi putea observa că pe PlayStation 4, în Minecraft sunt randate obiecte la distanţă mai mare faţă de PS3. Se pare că doar la asta a fost bun un nou procesor şi o nouă placă video pe care cei de la Sony s-au străduit să le bage în noua lor consolă. Partea amuzantă este că cei care se joacă acelaşi titlu pe PC nu au întâmpinat niciodată astfel de probleme legate de distanţa câmpului vizual.

La această oră nu a fost făcută publică o dată de lansare pentru versiunile next-gen ale Minecraft.

minecraft-ps3-ps4

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: