EA vă oferă o lecţie de istorie în gaming. SimCity 2000 este acum gratuit

EA vă oferă o lecţie de istorie în gaming. SimCity 2000 este acum gratuit

Cu toate că nu ştim exact dacă SimCity 2000 va fi oferit pentru descărcare gratuită pentru o perioadă nedeterminată, aceasta e o ofertă de care merită să profitaţi.free-simcity-2000

Pentru gamerii cu o vârstă de aproximativ 25-30 de ani, care au avut întotdeauna o sensibilitatea pentru jocurile de strategie şi simulatoarele economice, SimCity 2000 ar putea sta la baza celor mai frumoase ore petrecute în faţa unui PC. Pentru ceilalţi, acest joc ar putea părea un amalgam de pixeli aranjaţi în aşa fel încât să pară un mic orăşel. Gândiţi-vă numai la faptul că jocul original a fost lansat în 1995 şi că prea puţini dintre voi aveau la momentul respectiv un computer.

Trecând peste aceste detalii, a decis să ofere gratuit unul dintre cele mai populare simulatoare de oraşe. Deşi nu ştim dacă această ofertă va fi valabilă pentru totdeauna, important este că vă puteţi relaxa de sărbători cu ochii lipiţi de SimCity 2000 fără a cheltui vreun ban. Acest titlu face parte din promoţia ,,On the House” şi este disponibil prin magazinul virtual Origin. Cu alte cuvinte, trebuie să vă instalaţi aplicaţia client a celor de la EA, să vă creaţi un cont gratuit şi abia în momentul următor veţi putea să descărcaţi jocul efectiv de pe origin.com.

Cei de la Electronic Arts au ţinut să menţioneze că această versiune de SimCity 2000 nu vine cu nici un fel de limitări în comparaţie cu varianta originală a jocului. Nu veţi fi invitaţi după câteva zeci de ore de lucrat la un oraş să investiţi câţiva dolari reali pentru ,,versiunea completă” a jocului. Singura restricţie, dacă o putem numi astfel, este că trebuie să aveţi un cont pentru a profita de ofertă.

Acesta este doar cel mai recent titlu oferit gratuit prin serviciul online Origin. În trecut au mai fost disponibile în acelaşi regim Battlefield 3, Dragon Age: Origins, Peggle, Wing Commander 3 şi mult alte jocuri. În principiu, e foarte probabil ca gestul celor de la EA să aibă în spate ca scop motivarea voastră, după ce v-aţi descărcat SimCity 2000, de a explora un pic magazinul virtual al companiei şi de a face câteva achiziţii contra cost.

Citește și: