EA a cedat: SimCity va funcţiona offline

EA a cedat: SimCity va funcţiona offline

După una dintre din toate timpurile, creatorii SimCity se pare că au cedat presiunii şi jocul va merge şi în variantă SimCity offline.

simcity online offline mayor

Fanii SimCity nu sunt puţini deloc, motiv pentru care, în momentul lansării celui mai nou titlu din serie, toţi internauţii au aflat ce greşeală majoră au făcut publisherii de la . Încercând să instaureze un sistem care să prevină pirateria respectivului titlu, orice jucător necesita o conexiune la internet pentru o sesiune de gaming. Deoarece serverele nu au făcut faţă valurilor de fani, cei mai mulţi nu s-au putut conecta la jocul pentru care au plătit câteva zeci de euro. Asta a fost atunci.

Acum, odată cu cel de-al zecelea update la SimCity, va fi în sfârşit disponibilă posibilitatea de a juca SimCity Offline. În plus, respectiva funcţie nu va implica nici un compromis pe partea de conţinut disponibil. Dacă aţi achiziţionat de alungul timpului mai multe DLC-uri, toate acestea vor fi accesibile în joc chiar şi atunci când nu aveţi acces la o conexiune de internet. Noul patch va fi disponibil pentru download gratuit în următoarele săptămâni şi vă va permite să vă jucaţi în mod Single Player orice regiune. Vizavi de Multiplayer, acela va fi singurul context în care accesul la internet va fi obligatoriu.

La această oră, sunt finisate ultimele detalii ale jocului şi are loc o etapă extinsă de teste. Câţiva DevTesteri au pus deja mână pe respectiva versiune SimCity offline şi depun eforturi semnificative pentru a găsi în ea diverse vulnerabilităţi care să fie reparate până la lansarea oficială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: