Electronics Arts oferă toate jocurile de Xbox One pe abonament

Electronics Arts oferă toate jocurile de Xbox One pe abonament

În speranţa de a deschide apetitul cât mai multor posesori de Xbox One către , compania americană a introdus un tip de abonament.

ea-access-xbox one

Electronic Arts a anunţat zilele trecute semnarea unui parteneriat cu care aduce avantaje pentru posesorii de console Xbox One.

Este vorba de EA Access, un abonament care costă 5 dolari pe lună sau 30 de dolari pe an şi care momentan se află în beta. Pe termen lung, această sumă de bani ar trebui să vă permită să vă jucaţi întregul portofoliu de jocuri next-gen al celor de la Electronic Arts.

La această oră, lista nu este foarte stufoasă, dar include titluri precum FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 sau Battlefield 4. În plus, aceleaşi abonament vine cu o reducere de 10 procente la alte jocuri EA, DLC-uri sau bani virtuali utilizabili in-game. Dacă veţi fi dispuşi să faceţi investiţia, cu cinci zile înainte de lansarea noilor titluri EA Sports şi Dragon Age: Inquisition veţi putea juca respectivele jocuri.

Accesul la EA Access va putea fi achiziţionat atât prin intermediul Xbox Live, cât şi prin intermediul unor magazine virtuale ca GameStop sau Amazon. Lansarea la scară largă a serviciului va avea loc în câteva săptămâni, iar dacă vă gândeaţi să vă cumpăraţi vreo două jocuri de la Electronic Arts anul acesta, decizia de a vă abona ar trebui să fie foarte simplă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: