EA aduce experienţa SimCity pe mobile prin intermediul BuildIt

EA aduce experienţa SimCity pe mobile prin intermediul BuildIt

Dacă v-aţi dorit vreodată să experimentaţi pe mobile un simulator de oraşe cu o vechime impresionantă, acum o puteţi face prin SimCity BuildIt.

ea electronic arts simcity-buildit

este una dintre cele mai populare francize din toate timpurile când vine vorba de realizarea de oraşe virtuale. Cu toate că cel mai recent joc din serie a enervat foarte tare utilizatorii şi a avut nevoie de multiple update-uri pentru a fi jucabil din cauza fixaţiei celor de la EA de a-l face , se pare că fanii au parte din nou de veşti bune.

În urmă cu ceva timp, Electronic Arts a anunţat că va porta experienţa SimCity pe mobile printr-un nou titlu intitulat SimCity BuildIt. După o perioadă de dezvoltare destul de lungă, jocul este acum disponibil pe iOS şi Android. Pentru că în 2014 rareori mai vedem jocuri fără achiziţii in-app, mai ales de la dezvoltatori importanţi, BuildIt va funcţiona pe modelul freemium. Cu alte cuvinte, veţi putea descărca jocul gratuit, dar veţi investi aproape inevitabil bani reali pentru a vă bucura într-un timp relativ scurt de tot conţinutul inclus în joc.

În privinţa conţinutului, această variantă de SimCity va păstra o mare parte din elementele cu care v-aţi obişnuit de-a lungul timpului pe PC. Va trebui să construiţi un oraş, având mare grijă ca cetăţenii să fie mulţumiţi dacă vreţi să vă extindeţi. Va trebui să aveţi grijă la nivelul de poluare, să creaţi o infrastructură pertinentă pentru a evita traficul aglomerat şi să aveţi în vedere în permanenţă accesul facil la utilităţi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: