Noul DLC Call Of Duty: Ghosts Extinction: Nightfall are un nume prea lung

Dacă vă aflaţi printre cei care sunt înnebuniţi dupa Call of Duty, noul DLC  Extinction: Nightfall va fi cu siguranţă perceput ca o mană cerească pentru jucatori.

call-of-duty-ghosts-extinction-nightfall-trailer-video

E simplu, e de efect, e uşor de  înteţeles şi, în acelaşi timp pare că are legătură cu universul Call of Duty. Ca şi geneză, este un DLC pentru Call Of Duty Ghosts, face parte din pachetul şi reprezintă primul episod, dintre patru promise, ale . Dacă vă gândiţi la acest DLC ca fiind o sursă serioasă de conţinut nou, este foarte important să vă daţi seama că Extinction: Nightfall include doar gaming de speţă fantastică, într-o lume ireală cu vieţuitoare rupte din altă lume.

Deşi nu cred ca are vreo relevanţă, pentru cei care ar face orice pentru câteva misiuni noi în Call Of Duty, acest DLC are o poveste pe cât de simplă pe atât de convingătoare. Într-o clădire izolată de pe undeva din Alaska sunt investigate sursele atacurilor extraterestre globale. Dintr-o cauză nefericită, oamenii de ştiinţă sunt asaltaţi de creaturile pe care le analizau şi pierd controlul asupra întregului centru. Echipa noastră de super eroi, Ghosts, sunt chemaţi de peste mări şi ţări să remedieze situaţia şi să cureţe întregul complex de clădiri de vietăţi extraterestre.  În plus, trebuie, desigur, recuperate şi nişte hârtii extrem de importante din nefasta clădire de trei etaje.

Întreaga operaţiune, exceptând valuri parcă infinite de extratereşti, este cât se poate de plauzibilă ca şi scenariu. Din această cauză veţi simţi, ca de fiecare dată, cum soarta întregii lumi este în mâinile voastre. Vizionare plăcută.

17:00 25.01.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video