Onslaught, primul DLC Call Of Duty Ghosts vine în ianuarie

Onslaught, primul DLC Call Of Duty Ghosts vine în ianuarie

Deşi nu ştia nimeni exact când va veni primul DLC , tocmai am aflat că data oficială este 28 ianuarie, adică peste două săptămâni.

DLC Call Of Duty Ghosts

apreciează foarte mult franceza şi experienţa campaniei Single Player. Cei mai mulţi însă, cumpără anual jocul pentru sesiunile extinse de împuşcături în multiplayer. Dacă vă aflaţi în cea de a doua categorie, DLC-urie reprezintă o sursă foarte importantă de conţinut proaspăt, deoarece introduc hărţi noi, arme şi multe alte elemente surprinzătoare.

Conform imaginii postate pe Twitter de @SeriousSix2010, primul DLC Call Of Duty Ghosts va fi lansat pe XBOX Live pe 28 ianuarie anul acesta şi va purta numele de Onslaught. Acesta este primul dintr-o serie de cel puţin patru DLC-uri ce urmează să fie lansate pe parcursul anului cu nume precum Onslaught, Devastation, Invasion şi Nemesis. Primul dintre cele patru va include hărţile noi Fog, Bayview, Containment şi Ignition. Tot acum va fi introdus primul episod al unui nou mod de joc intitulat Extinction. Pentru un pic de diversitate, vizavi de instrumentele folosite pentru împuşcături virtuale, Onslaught mai introduce o nouă armă cu numele de Maverick AR & Sniper Rifle.

Cu toate că nu ne putem lua toate informaţiile legate de lansări iminente din postere, în aces caz data de 28 ianuarie pare cât se poate de veridică. Nu în ultimul rând, fotografia de mai sus a fost imortalizată la un GameStop, unul dintre cele mai mari lanţuri de de magazine de jocuri din SUA, încă un argument pentru a nu o considera trucată.