30 oct. 2013 | 15:28

Extinction – Trailer pentru primul mod de Call Of Duty Ghosts [VIDEO]

VIDEO
Extinction - Trailer pentru primul mod de Call Of Duty Ghosts [VIDEO]

Cu doar cateva zile pana la lansarea oficiala a noului joc , cei de la Activision investesc masiv in promovarea sa.

multiplayer call of duty ghosts cod mod extinction

Desi nu cred ca va aparea un joc care sa daca acest lucru ar fi posibil, noul Call Of Duty Ghosts are toate ingredientele pentru un succes rasunator. Pe langa o campanie clasica de marketing cu trailere si bannere, colaborarea cu Eminem care si-a construit deja doua clipuri in jurul jocului, nimic nu poate sa mearga prost pentru aceasta serie.

Pe 5 noiembrie, vom vedea noul Call Of Duty online si in magazine. Daca experienta multiplayer promovata pana la aceasta ora nu va incanta suficient, Call Of Duty Ghosts Extinction s-ar putea sa va trezeasca interesul. Acesta din urma este un mod de joc cooperativ cu maxim patru jucatori care se lupta sa invinga valuri de extraterestri, in acelasi timp, depunand eforturi semnificative pentru a distruge ouale extraterestre si sursa intregi rase din afara pamantului. Pentru ca experienta de joc sa fie diversificata, vor exista patru clase diferite de jucatori din care puteti alege, fiecare cu abilitatile sale. Similar cu modul Zombies, finalul experientei nu este unul pozitiv, intreaga aventura ajungand la final atunci cand toti cei patru jucatori au murit.

Respectivul mod de joc va permite jucatorilor sa acumuleze experienta si sa-si creasca nivelul personajului. Singura necunoscuta la aceasta ora este daca progresul personajului din Extinction se va propaga si in multiplayer-ul normal.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele