Cum poţi să joci Air Hockey cu un braţ robotic controlat de o cameră?

Cum poţi să joci Air Hockey cu un braţ robotic controlat de o cameră?

Aproape de fiecare dată, proiecte precum jocul de Air Hockey de mai jos folosesc . De această dată, vorbim de o cameră de PS3.

air hockey 3d printer playstation camera

Este incredibil ce poate face o minte creativă cu câteva cunoştinţe de programare şi unelte precum şi o cameră de PlayStation 3. Pasionat de Air Hockey, creatorul proiectului de mai sus a avut ca scop realizarea unui robot capabil să câştige în permanenţă la respectivul joc. Pe lângă faptul că rezultatul pare incredibil de distractiv, Jose Julio nu a vrut să ascundă procedura care a stat la baza acesti creaţii. În clipul de mai jos veţi vedea cât de rapid este braţul robotic şi cât de precise sunt loviturile pe care le iniţiază. Cu alte cuvinte, acesta este instrumentul ideal pentru a frustra un jucător entuziast de Air Hockey.

La capitolul programare, braţul robotic este capabil să se mute foarte rapid în sus şi jos sau în faţă şi în spate pe tablă. În acelaşi timp, este foarte bun la a estima direcţia în care jucătorul uman urmează să lovească pucul. Motivaţia din spatele proiectului i-a venit lui Julio în momentul în care fiica sa îl tot stresa să joace şi el, din păcate, nu avea chef tot timpul de această activitate.

Clipul de mai jos vă va răspunde la toate întrebările, deşi vă va face să credeţi că respectivul ansamblu are puteri supranaturale când vine vorba de viteza şi unghiul din care urmează să loviţi.