Comparaţie în imagini: iPhone 6 versus ipoteticul Lumia 1030 / RM-1052

Comparaţie în imagini: iPhone 6 versus ipoteticul Lumia 1030 / RM-1052

După ce am văzut câteva imagini cu un vârf de gamă , care nu ştim dacă va apărea vreodată, acelaşi gadget este comparat mai jos cu un iPhone 6.

Lumia 1030 vs iPhone 6 2

Foarte mulţi producători de smartphone-uri lucrează la aparate care, în timp, ajung să nu mai devină produse de serie. În această categorie intră, de exemplu, şi un Lumia 1030 cu nume de cod RM-1052. Mult timp s-a crezut că acesta este un aparat a cărui lansare a fost amânată pe o perioadă nedefinită, doar ca ulterior să apară informaţii ca ar putea fi următorul vârf de gamă cu Windows Phone al celor de la Microsoft.

În orice caz, acesta este un dispozitiv funcţional. Are o cameră foto PureView cu un număr semnificativ de megapixeli, adică 50, şi nu este mult mai mare în comparaţie cu un iPhone 6 decât la capitolul grosime. Cel mai probabil, are un ecran de 5 inci, în comparaţie cu cei 4,7 inci de la cel mai nou smartphone Apple.

O altă ipoteză asociată terminalului cu Windows Phone din imaginile alăturate implică denumirea de . Acesta ar putea fi un ultim efort din partea companiei finlandeze pentru a atrage amatorii de smartphone-uri high end ce rulează platforma pentru mobile a Microsoft. La final, nimeni nu ştie exact istoricul acestui Lumia 1030, dar ar fi păcat să nu ajungă în magazine, având în vedere designul său atractiv şi carcasa realizată aproape integral din aluminiu.

În această perioadă, entuziasmul pentru telefoanele cu Windows Phone este din nou în scădere din prisma celor mai recente eforturi de la BlackBerry şi a vânzărilor explosive înregistrate de Apple cu noile sale iDevice-uri. Soluţia ar putea fi reprezentată de un nou aparat high end. Rămâne să vedem când şi sub ce formă va fi lansat acesta.

Lumia 1030 vs iPhone 6 1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: