Diablo 3 pentru Xbox One și PS4 va rula în 900p și 1080p

Diablo 3 pentru Xbox One și PS4 va rula în 900p și 1080p

Acum ceva vreme, gamerii erau preocupați doar de rezoluția în care se puteau juca un titlu. Asta se întâmpla pe vremea monitoarelor CRT și cu mult înainte de apariția lui Diablo 3.

Diablo 3

Această preocupare există și astăzi, însă pe lângă, gamerii sunt interesați și de framerate-ul la care se pot juca un anume titlu, cum este de exemplu Diablo 3. Pentru gamerii de PC acest lucru nu este o problemă pentru că legătura dintre frame-rate și rezoluție depinde de setup-ul și configurarea jocului, pentru gamerii pe consolă însă, această problemă este mai predominantă.

Vești bune, așadar, pentru gamerii de consolă care doreau să joace Diablo 3: jocul va rula la 900p pe Xbox One și la 1080p pe PS4. Probabil că diferența de rezoluție este nesemnificativă, însă, dacă doriți să aveți cea mai bună experiență, chiar și pe hârtie, PS4 este alegerea cea mai bună.

Acest lucru a fost confirmat de Julia Hemphreys, de la Blizzard, cea care se ocupă de versiunea pentru consolă a lui Diablo 3. În ciuda diferenței de rezoluție între cele două console, diferență destul de mică desigur, jocul va rula la 60 de cadre pe secundă pe ambele. Întrebată de diferența de rezoluție, Hemphreys a menționat că se va prioritiza framerate-ul care trebuie să fie în mod constant la 60 de cadre pe secundă, de aici acea mică discrepanță.

Diablo 3: Ultimate Evil Edition este așteptat pe console în cursul acestui an, mai exact pe data de 19 august. Gamerii de pe PS4 vor primi și o serie de bonus-uri exclusive, pe care le oferă Sony în această situație.