Carbon Solar Charger – Un încărcător solar şic pentru telefoane şi alte aparate

Carbon Solar Charger - Un încărcător solar şic pentru telefoane şi alte aparate

Concomitent cu dependenţa noastră pentru gadgeturi inteligente, Carbon Solar Charger vine ca o soluţie care arată incredibil de bine pentru a ni le încărca.

carbon solar charger incarcator

Nu credeam că cineva va încerca vreodată să reinventeze un ceas clasic într-un dispozitiv capabil să vă reîncarce, unul câte unul, mulţimea de gadgeturi pe care o transportaţi în deplasări.

Acesta poartă numele Carbon şi este un aparat care momentan încearcă să câştige suport din partea publicului, prin Kickstarter. Este un proiect în curs de finanţare, realizat de o companie destul de tânără pe piaţă – Energy Bionics. Ca funcţionalitate, deşi arată impecabil şi este dotat cu o cataramă din piele autentică, la bază are doar . Într-adevăr, face parte din altă clasă de aparate datorită designului  premium, dar, indiferent cum îl priveşti, dispozitivul nu oferă nici o funcţie în plus. Este gândit să alimenteze cu energie electrică un iDevice sau Android, cât şi orice alt caget încărcabil prin USB la 5 volţi şi maxim un amper..

Carbon Solar Charger vine într-o perioadă în care cei mai mulţi dintre noi, atunci când vorbim mai mult la telefon, nu reuşesc să mai prindă nici măcar o zi de autonomie, indiferent de vârful de gamă pentru care optează.

Cu un de 650mAh, acest ceas… fără ceas nu face minuni pentru un posesor de Galaxy Note 3, dar unui utilizator de iPhone îi oferă jumătate de zi de autonomie în plus. Ca un mic detaliu, în zilele fără soare, puteţi încărca acumulatorul din Carbon direct la un port USB. Rămâne să mai aşteptăm câteva luni să vedem dacă jucăria Carbon Solar Charger de mai sus va ajunge sau nu să se producă în masă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: