Cobra CPP – o nouă serie de acumulatori solari cu USB

Cobra CPP –  o nouă serie de acumulatori solari cu USB
Alexandru Puiu
11:02 05.01.2014

Încercând să ne facă viaţa mai uşoară în mijlocul naturii, cei de la Cobra au anunţat o serie de cu USB şi panouri solare.

cobra solar CPP100

Anul acesta la CES 2014, un brand pe care s-ar putea să-l ştiţi din domeniul alarmelor de maşini vă atrage atenţia cu o serie de , perfecte pentru a vă încarca gadgeturile în deplasări. Indiferent dacă vă perindaţi pe străzile Parisului sau în mijlocul munţilor, un astfel de accesoriu nu ar trebui să vă lipsească.

Atât CPP 100, cât şi CPP 300 au în comun un panou solar pe o parte a gadgetului. Pe lângă faptul că respectivele panouri sunt foarte eficiente în a încărca acumulatorii interni ai aparatelor, din câte se pare, bateriile de 6000 mAh Li-ion pot fi încărcate şi prin intermediul unui port microUSB. Ca diferenţe, Cobra CPP 100 vine cu un port USB cu 2,1 Amperi şi câteva LED-uri menite să vă arate cât curent a mai rămas în baterie. CPP 300 are două porturi USB, de 2,1 Amperi şi un amper, pentru a încărca două dispozitive simultan, în timp ce afişajul este de tip LCD.

Preţul pentru cele două produse este de 50, respectiv 80 de dolari şi ar trebui să ajungă la primii clienţi începând cu luna februarie a acestui an.

cobra-solar-CPP300-640x525

Comentarii
loading...