Call Of Duty: Ghosts Gold Edition este ediţia de care aveţi nevoie

Call Of Duty: Ghosts Gold Edition este ediţia de care aveţi nevoie

Dacă aţi reuşit să aşteptaţi până acum pentru a experimenta noul joc CoD, puteţi achiziţiona Gold Edition.

call of duty cod ghosts-gold-edition

Call Of Duty este o franciză incredibil de populară pentru publisherul seriei şi, într-o proporţie mai mică, pentru dezvoltator. Din acest motiv, fiecare joc, lansat aproape în fiecare an, se vinde ca pâinea caldă încă din prima săptămână de la lansare. În plus, pentru a menţine interesul jucătorilor viu, la fiecare câteva luni se lansează DLC-uri, pachete de conţinut cu hărţi noi, misiuni noi, arme sau chiar moduri de joc complet reinventate.

Dacă aţi rezistat până acum tentaţiei de a vă juca CoD Ghosts, zilele trecute a ajuns Call Of Duty: Ghosts Gold Edition în magazinele virtuale de pe PC, Xbox One, PS3 şi PS4. Această iteraţie a jocului va include toate DLC-urile lansate până la această oră, pachete individiuale ce au fost intitulate împreună . Cei care au făcut saltul la Gold Edition, vor mai beneficia de patru hărţi noi, câteva arme, cât şi o piele de lup pentru câinele din joc pe care îl aveţi ca partener de vânătoare. Jocul în această variantă va implica un download de 40,77 GB.

În perioada 28-30 martie, luna aceasta, jocul original Call of Duty: Ghosts va putea fi cumpărat cu o reducere substanţială de 33% din magazinul Xbox Live.