Call Of Duty Ghosts, gratuit – doar în acest weekend, pe Steam

Call Of Duty Ghosts, gratuit - doar în acest weekend, pe Steam

Modelul Free To Play influenţează în acest weekend unul dintre cele mai populare jocuri din ultimele şase luni, .

Call of Duty Ghosts

O mare parte din succesul înregistrat de Steam este rezultat din super oferte negociate îndeaproape, cu dezvoltatorii sau publisherii jocului de o parte a mesei şi echipa Valve de celalaltă parte.

Indiferent dacă sunteţi sau nu pasionat de gaming, este imposibil să vă fie străin numele celor mai noi sau numele răufamatului Battlefield 4. Acestea sunt jocuri scumpe, cu o rată de piratare foarte ridicată, generată în special de preţurile inaccesibile de achiziţie.

Pentru a ajuta în continuare propagarea susţinută a titlului de COD Ghosts, oficialii Valve au stabilit arbitrar că în acest weekend jocul va fi jucabil gratuit. Cu toate că experienţa de gaming este una de doar câteva ore, în funcţie de cât timp are fiecare la dispoziţie, cu siguranţă această iniţiativă nu va rămâne nerăsplătită, mai ales acum, când introducerea modelului Free to Play va conincide cu reducerea cu 50% a preţului de achiziţie din valoarea obişnuită.

În teorie, există foarte mulţi jucători cu colecţii impresionante de titluri acumulate pe Steam. De multe ori, aceştia nu fac nici o achiziţie până când jocul lor preferat nu este inevitabil la reducere. Chiar şi dacă nu adoptaţi în mod uzual această tactică, nu merită să nu vă jucaţi Call Of Duty Ghosts gratuit în acest weekend pe Steam.

Citește și: