05 mai 2014 | 12:00

Noul Call Of Duty vine cu Kevin Spacey şi arată foarte bine în trailer [VIDEO]

VIDEO
Noul Call Of Duty vine cu Kevin Spacey şi arată foarte bine în trailer [VIDEO]

Devenită deja o franciză cu foarte multă istorie, se pare că are puterea financiară să includă în distribuţie actori precum Kevin Spacey.

Call of duty advanced warfare trailer kevin spacey

Jocuri precum sunt foarte populare, în parte datorită faptului că sunt FPS-uri cu suport pentru multiplayer, în parte pentru că arată din ce în ce mai bine cu fiecare iteraţie.

După cum ne-am obişnuit în ultimii câţiva ani, anul acesta vom avea, până în iarnă, un nou Call of Duty. Acesta se pare că va purta numele de Call Of Duty Advanced Warfare şi va fi dezvoltat de studioul Sledgehammer. După câteva capturi postate pe internet zilele trecute, abia acum vedem pentru prima oară un trailer la respectivul titlu. Compania responsabilă de publicare noului CoD, Activision a postat zilele trecute pe YouTube clipul pe care îl puteţi urmări integrat mai jos. Acesta este menit să ne trezească şi mai mult interesul pentru noul episod din această serie.

În ceea ce priveşte disponibilitatea jocului efectiv, momentan se vehiculează o dată de lansare de 4 noiembrie.

Mai multe detalii legate de CoD:AW ar trebui să fie făcute publice în zilele următoare. Nu ştim, de exemplu, dacă va viza exclusiv PC-ul şi consolele next-gen sau va funcţiona fără probleme şi pe PS3 sau XBOX 360. Scenariul din Advanced Warfare va gravita în jurul unei echipe de soldaţi plătiţi conduşi de personajul interpretat cu mare măiestrie de Kevin Spacey, prezent şi în trailer. Acesta din urmă, din motive necunoscute, va fi tentat să lupte împotriva Statelor Unite.

Din punctul meu de vedere, dacă jocul va fi foarte similar din punct de vedere grafic cu ceea ce vedem în clipul de mai jos, sunt şanse foarte mari să fim plăcut impresionaţi şi când îl vom rula pentru prima oară pe propriile sisteme de gaming.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele