Blizzard lansează ultimul trailer înainte de lansarea Warlords of Draenor

Cu doar câteva ore sau câteva zile înainte de lansarea noului World of Warcraft Warlords of Draenor, cei de la au lansat un ultim trailer video.World of Warcraft Warlords of Draenor The Iron Age Trailer

Mulţi dintre voi aşteaptă cu sufletul la gură lansarea noului expansion pack pentru , cu numele de Warlords of Draenor. Acesta este al cincilea add-on pentru unul dintre cele mai populare MMORPG-uri din toate timpurile. În acelaşi timp, este lansat în cel de al zecelea an de existenţă al popularei francize. Data oficială de lansare este 13 noiembrie, motiv pentru care, din cauza fusului orar, vor exista mici diferenţe legate de activarea multiplelor versiuni digitale ale jocului. .

Noul trailer se rezumă la a combina o mare parte dintre secvenţele video pe care le-am văzut online până la această oră din joc , cu unele pe care le întâmpinăm pentru prima dată. În acest nou format sunt definiţi şi noii şefi de raid-uri pe care va trebui să-i învingeţi în câteva zile. Acest trailer de lansare este ocazia unică pentru a sintetiza, agrega şi amplifica interesul pentru cel mai nou WoW.

În noul expansion, World of Warcraft – Warlords of Draenor, nivelul maxim al jucătorilor a fost ridicat la 100. Rămâne să vedem cât va mai dura până cei mai mulţi dintre voi atinge cu vreun caracter respectivul prag psihologic. Vizionare plăcută.

11:17 13.11.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video