13 ian. 2014 | 11:00

Beats Music – un nou serviciu de streaming e aproape gata

ACTUALITATE
Beats Music - un nou serviciu de streaming e aproape gata

Fanii popularelor perechi de căşti vor avea parte de un nou produs al companiei în câteva zile, cu numele de Beats Music.

beats-music audio serviciu streaming radio onlin

va fi numele celui mai recent serviciu de muzică online. Deşi nu se cunoaşte exact planul de propagare al acestuia, important este că va începe pe 21 ianuarie, în aproximativ o săptămână, cel mai probabil din SUA.

Acest serviciu a fost ţinta mai multor zvonuri care abia acum se materializează. Cel mai recent set de informaţii pe marginea sa vine dintr-un comunicat de presă care confirmă ultimele detalii vizavi de preţurile ce vor fi practicate, volumul de informaţii disponibile pentru audiţie şi, nu în ultimul rând, data de 21 ianuarie pentru lansare.

Aparent, în spatele cuvintelor ,,cântecul potrivit pentru momentul actual”, Beats Music vă va oferi accesul la nu mai puţin de 20 de milioane de melodii pentu preţul generic de 10 dolari. Pentru familii cu până la 5 membri şi 10 dispozitive, preţul va fi de 50 de dolari. În cazul în care AT&T este operatorul de telefonie al respectivei familii, preţul unui abonament va fi de 15 dolari în loc de 50. Smartphone-urile cu iOS, Android şi Windows Phone vor fi primele vizate pentru aplicaţii de streaming dedicate, motiv pentru care, cele trei aplicaţii vor fi disponibile din prima zi. Ca orice alt serviciu similar, va exista şi o perioadă de probă gratuită menită să vă convingă să faceţi tranziţia la un abonament plătit.

În principiu, echipa din spatele Beats Music promite foarte multe inovaţii. Încercând să se diferenţieze de Spotify, Deezer sau Zonga, alternativa celor de la Beats va oferi o colecţie de muzică ,,grozavă” la fiecare pornire a aplicaţii omonime de mobil. Rămâne să vedem cât de revoluţionar va fi serviciul după lansare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele