Beats Executive – Casti pentru un public mai „exclusivist”

Beats Executive - Casti pentru un public mai exclusivist

Cu toate ca Beats nu a fost niciodata un brand asociat cu produse iefine, prin cea mai noua pereche de casti compania incearca sa se adreseze unui public si mai selectiv. In definitiv nu vad alt motiv pentru care o pereche de casti de 300 dolari ar purta numele Executive, poate doar faptul ca au ramas fara idei de marketing.

Beats over ear Executive

Cu un design original care reuseste sa aduca aminte de liniile consacrate Beats, noua pereche de casti Executive este destinata celor care calatoresc mult si aprecieaza mai mult ca oricine eliminarea zgomotului de fond. Cu o combinatie de aluminiu eloxat, otel inoxidabil si piele, care tradeaza o atentie deosebita pentru detaliu, CEO-ul Beats, Luke Wood a declarat ca prin acest produs si-au dorit se recreeze o experienta ,,incredibila” de noise-cancelling. Legat de procesul de fabricatie, acesta a tinut sa atraga atentia asupra faptului ca pernitele ce inconjoara fiecare casca sunt cusute manual. Avand in vedere ca Beats Executive integreaza un sistem activ de noise cancelling era nevoie si de o sursa de curent. Evitand sa integreze acumulatori care in timp isi pierd puterea, inginerii Beats au optat pentru doua baterii AAA in cazul castilor de mai sus.

Personal am incredere ca aceasta pereche de casti suna foarte bine, in schimb sunt curios cat de bine au reusit sa creeze partea noise cancelling. Sa fie oare Beats Executive apropiate de Bose QuietComfort?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: