Bartec Pixavi Impact X, primul telefon care rezistă la bombe [VIDEO]

Într-o perioadă în care majoritatea smartphone-urilor noi sunt subţiri, dar fragile, noul Bartec Pixavi Impact X este .

ImactX_externals-explained

Pentru că există o cerere pentru , în ultimii ani au apărut tot mai multe creaţii similare cu Bartec Pixavi Impact X. Nu vorbim aici de un Galaxy S5 sau Xperia Z2, căci noul Impact X joacă în complet altă ligă.

Dacă e să judecăm după design, observăm rapid că nu e un telefon obişnuit. Are un display de 4,3 inci cu o rezoluţie de 480 x 800 de pixeli care este acoperit cu un strat special de Gorilla Glass cu grosimea de 2 milimetri făcut special pentru el. Are o cameră de 8 megapixeli şi integrează cei mai noi senzori şi cele mai noi tehnologii de comunicaţii. Magia sa se află în nivelul de anduranţă. După specificaţiile producătorului, poate fi trântit de ciment de la doi metri fără repercusiuni. În conformitate cu standardul IP68, acest model este rezistent la apă şi la praf.  Rezistă mai mult ca sigur la orice fluctuaţii de temperatură atmosferică şi, nu în ultimul rând, poate face faţă exploziilor de orice fel. Aceste performanţe au fost testate pentru obţinerea certificărilor IECEx şi ATEX Zone 1.

Bartec Pixavi Impact X

Deşi vorbim de un smartphone modern ca dată de lansare şi opţiuni de design, este atrăgătoare construcţia sa care ne aduce aminte de iPhone. Nu de alta, dar este realizat dintr-o singură bucată de aluminiu. Cu alte cuvinte, acesta este un telefon care poate fără probleme să trăiască mai mult decât voi. Totul este să nu plictisiţi de el, pentru că are şanse infime să se strice sau să ajungă în vreun service. La 200 de grame şi un set de dimensiuni egale cu 150 x 65 x 12 milimetri, aproape că m-a convins să cheltui între 1000 şi 1300 de dolari pe el. Clipul oficial de prezentare de mai jos ar trebui să mai răspundă la câteva întrebări pe marginea sa.

09:30 29.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video