ASUS aduce în România noi laptopuri de gaming. Cât de bune sunt și unde le poți testa

ASUS aduce în România noi laptopuri de gaming. Cât de bune sunt și unde le poți testa

ASUS lansează în România laptopurile de gaming din seriile Republic of Gamers (ROG) G551 și G771. Acestea vor fi prezentate publicului la DreamHack Masters Bucharest 2014.

asus ROG G551 si ROG G771

Noile modele din seria G reprezintă un salt de performanță, fiind dotate cu procesoare Intel Core i7 și plăci grafice NVIDIA GeForce GTX, care oferă putere pentru rularea fluidă, la setări înalte, a celor mai noi jocuri. ROG G551 și ROG G771 vor fi expuse în premieră în România la evenimentul DreamHack Masters Bucharest 2014, organizat în perioada 30 octombrie – 2 noiembrie la Sala Polivalentă, conform comunicatului remis „Playtech“.

Laptopurile din seria G își expun avantajele grafice prin panourile IPS cu unghi larg, oferind pasionaților de jocuri imagini full HD de o calitate bună. Există, de asemenea, și o ieșire 4K/UHD Trinity Display pentru configurațiile cu mai multe monitoare sau pentru multitasking. Designul distinctiv al serie G afișează un finisaj metalic, din aluminiu șlefuit, cu margini roșii și un logo iluminat pe capac. Tastaturile sunt concepute în mod special pentru gameri, iar sistemul de răcire este eficient și abia perceptibil, înlăturând căldura cu ajutorul unui ventilator silențios.

Seria G este disponibilă în variante cu ecrane de 15 inci și 17 inci (G551 și G771) și laptopurile pot fi echipate cu panouri full HD. Tehnologia Trinity Display permite utilizatorilor să lege laptopul lor din seria G la trei monitoare externe prin HDMI 1.4 sau Mini DisplayPort 1, fiind ideală pentru configurațiile multi-monitor și pentru multitasking. SonicMaster Premium generează un sunet bogat, cu claritate de cristal și înaltă fidelitate audio, în timp ce ROG AudioWizard dispune de cinci niveluri presetate, croite pentru a se potrivi diferitelor genuri.

Dintre modelele disponibile pe piața românească, configurațiile ROG G551JM vor avea prețuri cuprinse între 3.800 și 5.500 lei (TVA inclusiv), iar cele ROG G771JM vor costa între 4.200 și 7.500 lei (TVA inclusiv).

Pentru alte laptopuri ASUS, la mărimi și performanțe diferite, îți recomand această listă cu prețuri avantajoase.

Citește și: