Assassin’s Creed: Identity aduce grafica de pe console pe iOS [VIDEO]

, 02 Oct, 14:00

Disponibil acum într-o lansare limitată, noul : Identity oferă posesorilor de iDevice-uri o grafică similară cu cea de pe console.

Assassin's Creed Identity

Din punctul meu de vedere, arată mai bine decât majoritatea jocurilor pe care le-am văzut pe iOS în ultimii ani, în contextul în care m-am jucat în trecut GTA San Andreas şi Infinity Blade III pe iPhone. Poartă numele de Assassin’s Creed: Identity şi este un nou joc a cărui acţiune se petrece în Italia în perioada Renaşterii.

Trecând peste sesiunea de gaming surprinsă în clipul de mai jos – care m-a lăsat cu gura căscată, mai ales vizionată în HD – merită să aveţi în vedere faptul că în curând va fi lansat şi pe Android, în acelaşi format free-to-play care vă invită la achiziţii in-app. În practică, sistemul de joc este foarte bine pus la punct şi, deşi nu are 10 sau 20 GB precum echivalentele de , nivelul de detalii grafice este surprinzător. Gândiţi-vă doar la faptul că vă puteţi plimba printr-un oraş întreg, cu case, biserici şi toate celelalte detalii spectaculoase specifice perioadei istorice în care se petrece povestea.

La capitolul detalii tehnice, pe iOS cel puţin, pentru a-l experimenta veţi avea nevoie de iOS 7, un iPad 3 sau mai nou şi un iPhone 5 sau mai nou. De asemenea, cel puţin momentan, pentru testare, a fost lansat doar în iTunes Australia şi iTunes Noua Zeelandă, motiv pentru care va trebui să mai aşteptaţi câteva zile până să-l puteţi şi voi experimenta. Dacă aveţi însă un cont Apple cu o adresă de Australia, acesta este link-ul de descărcare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail