Anonabox este un router perfect pentru anonimitate online și a strâns o sumă record pe Kickstarter

, 15 Oct, 08:45

Pentru că din ce în ce mai mulţi dintre noi se simt supravegheaţi online pe bună dreptate, s-a inventat Anonabox, un router pentru anonimitate.

anonabox tor router

În urmă cu ceva timp detaliam modul de funcţionare al ca fiind primul pas pe care îl puteţi face cu scopul de a ascunde, , activitatea voastră online. Mulţi au afirmat că nici reţeaua Tor nu ar fi infailibilă, dar cu siguranţă este mai eficientă decât alternativele aproape inexistente.

Pentru că la bază Tor este o reţea, cineva s-a gândit să creeze un router care înaintează orice tip de trafic către serviciul de anonimitate online. Astfel, veţi avea posibilitatea să vă criptaţi şi conversaţiile pe Skype sau Facetime, nu doar paginile web pe care le deschideţi într-un browser obişnuit. Totul începe cu conectarea dispozitivului de mai sus la routerul vostru clasic conectarea unui desktop la portul ethernet rămas liber. Din acel moment, nu mai are nici o relevanţă tipul de trafic pe care îl veţi efectua în spatele gadgetului, deoarece orice accesare online va fi trecută printr-un număr semnificativ de noduri pentru a vă proteja identitatea.

La ora actuală, ca în cazul fiecărui alt gadget care sună prea bine ca să fie adevărat, Anonabox se află în stadiul de proiect pe Kickstarter. Partea bună este că ş-a depăşit orice prag de finanţare. Gândiţi-vă doar la faptul că în visteria creatorilor s-au strâns 300.000 de dolari faţă de 7.500 de dolari, cât au cerut la început. Cu aproape 28 de zile de rămase. nu ar trebui să fie nici o surpriză preţul infim de 51 de dolari pentru un exemplar.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail