Acer Liquid Leap este primul smartwatch al taiwanezilor

Acer Liquid Leap este primul smartwatch al taiwanezilor

Deşi vom vedea în scurt timp ceasuri inteligente de la toţi şi tablete, acum ne referim doar la Acer Liquid Leap.

acer-liquid leap smartwatch

Trendul gadgeturilor purtabile tinde să fie din ce în ce mai greu de evitat, acum când vedem din ce în ce mai multe companii care încearcă să iasă în faţă cu dispozitive dedicate acestei pieţe.

În cadrul unui eveniment desfăşurat zilele trecute la New York, pe lângă două tablete entry level, gigantul taiwanez a anunţat primul său smartwatch. Ca funcţionalitate, acesta este de fapt o combinaţie dintre un ceas inteligent şi un fitness tracker. Lansarea dispozitivului greu de desluşit din imaginile alăturate a fost însoţită şi de . Acesta poartă numele de Acer Liquid Jade şi este noul vârf de gamă al companiei.

Pornind de la comportamentul Samsung cu ale sale ceasuri Galaxy Gear, nu este exclus ca şi în cazul Liquid Leap o parte din funcţionalitate să poate fi exploatată doar prin noul telefon Jade. În mare parte, însă, va funcţiona de minune cu majoritatea telefoanelor cu Android. Fără a oferi prea multe detalii legate de nici unul dintre aparate, momentan nu ştim decât că lăţimea Liquid Leap este egală cu 17 milimetri şi că va fi oferit la pachet cu telefonul începând cu luna iulie a acestui an.

Vizavi de preţuri, oficialii companiei au apelat la cea mai ambiguă formulare din toate timpurile ,,Liquid Leap va avea un preţ competitiv”.

acer-liquid leap wearable