Zvonuri despre phablet Apple si un hands-on cu iPhone 5C [VIDEO]

, 06 Sep, 10:20

Cu doar cateva zile inainte de evenimentul Apple de pe 10 septembrie in continuare suntem asaltati cu zvonuri despre .

iPhone 5C hands-on

V-ar incanta un phablet Apple? Noi informatii au inceput sa circule pe internet care confirma faptul ca cei de la Apple nu sunt imuni la tendintele pietei si cocheteaza destul de serios cu dimensiuni din ce in ce mai mari pentru urmatorul sau urmatoarele iPhone-uri. Chiar daca saltul de la 3,5 inci la 4 inci a durat cinci ani, momentan se pare ca va dura mult mai putin pana cand vom vedea primul phablet Apple. Surse apropiate de subiect au afirmat ca Apple testeaza in laboratoarele companiei iPhone-uri cu o diagonala de la 4,8 pana la 6 inci. Aceasta din urma este o diagonala care ingenuncheaza pana si recent lansatul Galaxy Note 3. Aparent, tranzitia catre diagonale mai mari va avea loc mult mai rapid sub Tim Cook decat a avut loc sub Steve Jobs. Ramane sa vedem daca un iPhone cu un ecran atat de generos va fi lansat anul acesta, ceea ce nu cred, sau la anul.

In alta ordine de idei, a inceput sa circule pe internet primul hands-on la calitate HD cu ,,iPhone-ul ieftin” din Cupertino. Descris in detaliu in clipul de mai jos, iPhone-ul 5C este pus alaturi de un iPhone 5 si comparat din toate punctele de vedere. Desi ma asteptam ca varianta din plastic sa fie mult mai masiva in comparatie cu iPhone-ul lansat anul trecut, dimensiunile se pare ca sunt similare si de deasupra chiar au mari sanse sa fie confundate daca in locul marginii cromate nu s-ar vedea un plastic alb.

Daca nu va place sa va incredeti in zvonuri, ganditi-va la faptul ca mai sunt doar patru zile pana cand pentru a spulbera toate dilemele pe care le-am acumulat in ultimul an vizavi de aceste terminale.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail