Invitatii pentru evenimentul Apple de lansare a noului iPhone

Invitatii pentru evenimentul Apple de lansare a noului iPhone

Imaginea de mai jos este aceeasi pe care mai multe publicatii de IT au primit-o ieri pentru a noului iPhone.

apple 2013 iphone-event

Avand in vedere cate surse diferite au confirmat data de 10 septembrie ca fiind ziua in care va avea loc evenimentul Apple de anuntare a urmatorului sau urmatoarelor iPhone-uri, vestea nu mai vine ca o surpriza. Cu toate acestea, e interesant sa vedem din nou, ca in fiecare an, o imagine care probabil include niste indicii catre urmatoarele terminale ce urmeaza sa fie anuntate oficial. Asta in conditiile in care nu vom intelege valoarea lor decat in timpul sau dupa eveniment.

In sfarsit, macar zvonurile legate de data urmatorului s-au linistit. Mai ramane sa speculam pe baza noutatilor care vor fi anuntate in respectivul cadru oficial. In principiu ne asteptam la doua iPhone-uri. iPhone-ul 5S este unul dintre ele, o varianta imbunatatita din punctul de vedere al procesorului, al camerei si al spatiului de stocare pentru actualul iPhone 5. Desi acesta va fi probabil identic sub raport estetic cu iPhone 5, au existat ceva zvonuri vizavi de niste culori noi, de genul argintiu si auriu.

Pentru a concura cu producatori care au castigat o cota de piata semnificativa prin aparate ieftine, Apple este asteptat sa faca ceva similar printr-un iPhone 5C. Acest nou smartphone care ar urma sa apara pe piata nu va mai veni cu o carcasa metalica sau din sticla, in schimb va folosi preponderent o variatie de plastic, exact ca iPhone-ul 3GS in urma cu cativa ani. Pentru ca plasticul poate fi colorat cu usurinta si invitatia integreaza multe cercuri multicolore, sunt sanse foarte mari ca acel iPhone mai accesibil ca pret sa poata fi achizitionat intr-o varietate mare de nuante. In plus, mesajul de pe invitatie spune ca „Asta ar trebui sa insenineze ziua oricui”, ceea ce face trimitere la publicul de masa, non-exclusiv, al acestui iPhone colorat.

Daca evenimentul Apple va avea loc pe 10 septembrie ora 10 AM PT (20:00 ora Romaniei), e foarte posibil ca telefoanele efective sa poata fi achizitionate efectiv incepand cu 20 septembrie. Nu ramane decat sa asteptam sa aflam daca Romania intra in primul val de lansari.

apple-iphone-5c-case-mate

Citește și: