ZowPow – noi controllere de gaming pentru iOS, din pluş [+VIDEO]

ZowPow - noi controllere de gaming pentru iOS, din pluş [+VIDEO]

Adresându-se celor mai tineri dintre noi, ZowPow a anunţat de pluş dintr-o serie întreagă de aparate.

zowpow

 

Zowpow ios gaming controller

Dacă vreţi să vă motivaţi copiii să se joace pe iDevice-uri, dar în acelaşi timp să facă şi mici eforturi fizice asociate aceleeaşi activităţi, o nouă serie de jucării de pluş create de ZowPow s-ar putea să fie soluţia perfectă.

Primul dispozitiv din această serie este un avion de pluş cu un singur pasager ce pare a fi un şoricel. Acest aparat, deşi pare o jucărie, de fapt este cât se poate de inteligent datorită unui accelerometru şi al unui număr mare de senzori. Gândit în special pentru jocul Tiny Plane, creaţia celor de la ZowPow -urile folosind o conexiune Bluetooth LE (Low Energy). Aparent, partea de împerechere se realizează automat între un iPad sau iPhone şi controllerul Tiny Plane în momentul în care le apropiaţi unele de altele. Rezultatul final este că în momentul următor, personajul din joc citeşte poziţia avionului din realitate şi se mişcă în consecinţă.

Acesta este primul dintr-o serie de creaţii realizate în colaborare cu diverşi dezvoltatori de jocuri pentru iOS. Pe lângă contracte cu EA, Chilingo (creatorii Tiny Plane) şi Get Set Games, ZowPow caută şi alti parteneri.

Pentru achiziţii, puteţi apela la www.zowpow.com, iar ca preţuri vă puteţi aştepa la 25 de dolari pentru controller-ul de Tiny Wings (0,99 dolari) şi la 30 dolari pentru controller-ul Redford destinat jocurilor Mega Run şi Mega Jump.