Zombie HQ – O aventura gratuita cu zombi pe Windows 8 si WP8

Zombie HQ - O aventura gratuita cu zombi pe Windows 8 si WP8

Nimic nu e mai placut ca un shooter precum Zombie HQ pe care il si-l continui pe PC-ul cu Windows 8.

Zombie HQ windows 8 wp8 game

Cei de la Rebellion au un trecut incarcat de succese cand vine vorba de jocuri agresive si nici portofoliul titlurilor de Windows Phone nu este unul foarte pacifist. Judge Dredd vs. Zombies si Guns 4 Hire sunt doar doua titluri iesite din studioul englez care au impresionat .

In cazul de fata vorbim de Zombie HQ, un joc de tip supravietuire in care grupuri numeroase de zombi au un singur scop, sa va sfasie in bucati. Intre timp, ideal ar fi sa salvati cateva echipe de supravietuitori, sa gasiti arme in cele mai neasteptate locuri si, daca aveti noroc, sa adunati niste bani. Cu banii va puteti upgrada armele intr-un mod foarte simplu si intuitiv atunci cand ajungeti la baza ,,Headquarter”. Inspirat din alte creatii anterioare dezvoltate tot de Rebellion, Zombie HQ integreaza toate elementele de gaming menite sa va tina atenti si poate chiar un pic emotionati in anumite contexte.

Numarul mare de misiuni cu singuranta va impiedica monotonia, iar diversitatea obiectivelor va face o treaba foarte buna in a va scapa de rutina. In plus, puteti juca intregul joc ca un personaj de tip feminin sau masculin a carui infatisare o puteti personaliza in detaliu, inclusiv cu elemente gen armura sau palarii dubioase. Arsenalul de curatenie include pusti, mitraliere, aruncatoare de flacari si alte cateva jucarii care nu ar trebui sa va faca probleme in a tine inamicii departe.

Daca tot am mentionat ca puteti juca acest titlu atat pe WP8, cat si pe Windows 8, merita sa aveti la dispozitie si link-urile din Windows Store si Windows Phone Store.

Citește și: